Monday, 5 December 2016

Collagen Powder Shaklee - Kolagen Terbaik di Pasaran

Posted by Salasiah Salleh at 08:25
Assalamualaikum semua & Selamat Pagi :)

Semoga anda semua sihat hendaknya ye. Musim hujan yang tak menentu sekarang ni ramai yang mudah terkena penyakit.

Jadi, ikhtiar kita untuk sama-sama menjaga kesihatan terutamanya anak-anak kecik yang mudah diserang demam dan selsema.

Ok, pagi ni Sal cuma nak war-war kan tentang promosi Disember Shaklee. Tak lain tak bukan ialah Collagen Powder Shaklee.
Shaklee Collagen Powder ni merupakan sejenis kolagen yang powerful, dihasilkan daripada sisik ikan merah dari laut dalam yang jauh dari pencemaran. Ia mempunyai daya serapan yang tinggi jadi bermakna kolagen ni sangat mudah larut dan mudah diserap oleh tubuh.

Selain tu, ada 6 lagi ramuan utama yang masing-masing mempunyai fungsinya yang sangat-sangat bagus.
Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas :)

Collagen Powder ni adalah antara produk Shaklee yang paling cepat memberi kesan. Shaklee dah claim yang penggunaan SCP ni selama 8 minggu secara berterusan mampu memperbaiki testur kulit wajah dan menghilangkan kedutan.


Bulan ni Shaklee offer beli 7 kotak Collagen Powder dengan harga 6 kotak sahaja! Anda jimat RM298.

Atau pun beli 2 kotak dapat 5% diskaun. Anda jimat RM29.8. Menarik kan?

Bukan tu sahaja, jika anda buat pembelian 6 kotak Collagen Powder ni, bukan sahaja dapat PERCUMA 1 kotak Collagen Powder, tapi anda juga layak dapat KEAHLIAN PERCUMA.

Secara automatik, anda dapat beli 6 kotak tu dengan HARGA AHLI, dan anda juga layak untuk dapat cashback sehingga RM150++. Shaklee akan terus masukkan ke acc bank yang anda daftarkan ketika pendaftaran ahli.

Jadi, jika anda berminat untuk dapatkan tawaran istimewa Shaklee Collagen Powder ni, boleh hubungi Sal ye. InshaAllah Sal akan cuba memberikan KONSULTANSI TERBAIK untuk anda :)

----
Untuk Info & Order:

Shaklee Independent Distributor (ID: 906874)
Emel: ummizara8712@gmail.com

SMS/Whatsapp: 013-7144847

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Inspirasi Sihat & Cantik | Template by Ipietoon Blogger Template | Edited by Shahada Fauzi